U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3990 Wijchmaal

Omschrijving

Eén van de grootste percelen van Wijchmaal te koop!

Deze leuke woning op bijna 13a te Wijchmaal wordt verkocht. Op nog geen kilometer van de woning bevindt zich de Spar, een bakkerij, een apotheek, een restaurant, winkels etc. Hierdoor ligt alles zo binnen handbereik, maar bevindt u zich toch in een rustige groene omgeving.
De woning heeft gelijkvloers 172m² bewoonbare oppervlakte. Alle voorzieningen bevinden zich gelijkvloers, zoals keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamers.
Het woongedeelte bevindt zich achteraan in de woning, waardoor u aansluiting heeft met de tuin vanuit de keuken. Verder is er een ruime berging naast de keuken en een open leefruimte met houtkachel.
Vervolgens zijn er drie slaapkamers, een badkamer met douche en een apart toilet. De woning is ook volledig onderkelderd en heeft een vaste trap naar de zolder. Op de zolder zijn er nog mogelijkheden om de bewoonbare oppervlakte uit te breiden indien gewenst.
De tuin is fraai aangelegd en heeft verbinding met een binnenpleintje, wat ideaal is om kinderen te laten spelen.
De woning wordt verwarmd op stookolie, de elektriciteit is nog niet conform en de ramen zijn van hout en hebben dubbel glas.

Heb jij interesse in deze karaktervolle woning en wil u graag komen kijken?
Contacteer ons snel voor u in te schrijven voor een bezichtiging via info@vastgoedfransen.be of 011 64 55 00.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV