U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3900 Pelt

Omschrijving

Vrijstaande woning op 16,6 are te koop in Pelt!

Deze vrijstaande woning bevindt zich op een zeer mooi perceel. Er is een straatbreedte van 23,5m en het perceel is 16,6 are groot. De woning heeft momenteel al een EPC-score van 298 (label C - geen renovatieverplichting)!

Via de inkomhal is er toegang tot een zeer ruime living, een aparte kamer die momenteel als slaapkamer werd gebruikt, maar ook perfect kan dienen als bureauruimte en de trap naar het verdiep. De living heeft vervolgens aansluiting met de keuken alsook de kelder. Verder is er gelijkvloers nog een apart toilet, een vernieuwde badkamer met douche en een ruime bergruimte.

Als we naar het verdiep gaan, vinden we drie slaapkamers. Verder is er ook een vaste trap naar de zolder om eventueel nog spullen te stockeren. Het dak is momenteel bedekt met leien, maar is voorzien om dakpannen te dragen. Verder is er nog een dubbele vrijstaande garage waar auto's of tuinmateriaal in gestockeerd kunnen worden.

De tuin is netjes onderhouden, net zoals de woning. Er is zelfs al een regenwaterput voorzien die aangesloten is op de buitenkraan en het toilet.

Wenst u graag deze woning met grond te bezichtigen? Contacteer ons op 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV