U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

IN OPTIE! Woning met ideale ligging te (Neer)Pelt-Centrum te koop!

Deze leuke gerenoveerde woning, met een fantastische ligging te (Neer)Pelt-Centrum wordt verkocht!

Dit mooie huis is rustig gelegen, en heeft toch alle voorzieningen op een steenworp afstand van zich liggen. Hierdoor zijn winkels, scholen, het centrum etc. op nog geen 500m afstand van het pand gelegen. Ook het openbaar vervoer zoals bus en trein liggen zeer dichtbij.

Via de inkomhal is er toegang naar de leefruimte. Deze is mooi opengetrokken en leuk ingedeeld, waardoor er een aansluiting is tussen de zithoek en eetruimte. Vervolgens grenst de eethoek aan de keuken, die in 2013 volledig werd vernieuwd. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat (1 jaar oud), combi-oven en microgolf. Ook zijn er anderhalve spoelbak en een vaatwasser voorzien. Verder is er nog een gezellige extra ruimte gecreëerd, een apart toilet alsook een ruime wasplaats met mogelijkheid tot badkamer. Ook is er een opbergkelder aanwezig.

Op verdiep zijn er vervolgens drie slaapkamers. Eén slaapkamer is leuk opgesplitst in een bureau/speelruimte en een slaapruimte. Vervolgens is hier ook een badkamer die volledig vernieuwd is in 2013 met douche, toilet en lavabo.

De woning ligt op een perceel van 400m², waarbij de inrit netjes beklinkerd is en de tuin mooi groen is aangelegd. Ook is er een tuinhuis voorzien om tuinmateriaal en fietsen op te bergen.

De gasketel is van 2012, ramen zijn vernieuwd in 2009 en het dak werd nog geïsoleerd in 2021. Sinds 2009 liggen er 16 zonnepanelen op het dak met groenestroomcertificaten. Afgelopen jaar zijn er ook nog rolluiken voorzien bij de woning.

Bij interesse, contacteer ons snel op 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV