U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3900 Pelt

Omschrijving

Leuke woning op ruim perceel van 16a41ca te koop!

Deze woning, gelegen op een prachtig perceel van 16a41ca wordt verkocht!

Deze mooie woning heeft alles op één verdiep. Via de inkomhal is er toegang richting de leefruimte. Deze bevat veel raampartijen waardoor er een aangename lichtinval aanwezig is. Uiteraard grenst de leefruimte aan de keuken en de aangebouwde veranda. Vanuit de veranda heeft u een mooi zicht over een deel van de tuin. De tuin is namelijk door een groene haag verdeeld in twee. Tussen de haag in vindt u een doorgang naar achter waar nog +/- 7,5 are ligt die als moestuin werd gebruikt.

Verder geraakt u vanuit de inkomhal uiteraard ook bij het aparte toilet, de badkamer met toilet, de twee slaapkamers en een opbergruimte. De woning heeft ook een zeer ruime zolder die momenteel gebruikt is als opbergzolder. Echter biedt deze het comfort en de ruimte om eventueel nog slaapkamers te maken op verdiep.

De woning beschikt ook over een ruime inpandige garage. In de tuin is er een vijver, een tuinhuis en een serre aanwezig.

Kort samengevat: een compacte woning met uitbreidingsmogelijkheden op een zeer mooi perceel. Alles gelijkvloers, waardoor u gerust kan blijven wonen tot later! Indien u geen groene vingers heeft, kan u hier steeds een dier of diertjes op kwijt.

De woning is makkelijk te isoleren en het constructieve is goed in orde. Op dit moment wordt de woning verwarmd met stookolie.

Bij interesse, contacteer ons via 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV