U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3900 Pelt

Omschrijving

IN OPTIE! Vrijstaande woning ideaal gelegen in Pelt te koop!

Deze vrijstaande woning met een ideale ligging vlakbij het centrum van Neerpelt en de verbinding met het centrum van Overpelt wordt verkocht!

De woning is gelegen op een aangenaam perceel van 4a61ca. Via de inkomdeur komen we in de hal uit waar de trap naar boven zit. Vanuit de inkomhal, hebben we toegang tot de keuken en leefruimte. Deze sluit aan op het verharde terras, de aangebouwde veranda en de badkamer. De badkamer is voorzien van toilet, lavabo en combinatie van bad en douche. Ook is er vanuit de keuken toegang tot een praktische kelder om te benutten als bergruimte.
Vervolgens zijn er op verdiep drie slaapkamers met aangenaam formaat, alsook een tweede badkamer met douche, lavabo en toilet. Ook is er nog een kastruimte voorzien.

De woning beschikt over een gasketel, heeft een combinatie van hoogrendementsglas en dubbel glas PVC-ramen alsook dakisolatie. Er is door het EPC-label D geen renovatieverplichting bij deze woning. Op dit moment wordt de woning verhuurd, dus ook als investering kan het pand aantrekkelijk zijn!

Bij vragen of interesse, contacteer ons op 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV