U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

Instapklare, vrijstaande woning in het groen te Pelt te koop!

Deze open bebouwing gelegen op een perceel van 9a50ca wordt verkocht!
De woning heeft een EPC-waarde van 288 (categorie C), beschikt over PVC-ramen met dubbel glas, spouwmuur-, vloer- & dakisolatie.

Het huis is idyllisch gelegen op de Roosendijk in Pelt. De diversiteit op en naast het perceel, zorgt ervoor dat u heerlijk kan vertoeven zonder enige inkijk en kan genieten van alle rust.

Eenmaal we de woning binnenkomen via de inkomhal, valt de smeedijzeren trapleuning en granieten trap direct op. Het is een ruime hal, die aansluiting geeft naar het toilet, de dubbele inpandige garage, de leefruimte alsook het verdiep via de trap. Wanneer we in de leefruimte stappen, voelen we direct de lichtinval en aangename aansluiting met de tuin. De zit- en eethoek bevinden zich in een open ruimte en sluiten aan op het deels overdekte terras. Hier is een mooie parket voorzien. Naast deze ruimte vindt u de keuken terug, die in 2013 werd vernieuwd en zo goed als nieuw is. De keuken is voorzien van Bosch-toestellen zoals een inductievuur, vaatwasser, spoelbak, oven, koelkast en voldoende bergruimte.
Vervolgens is er gelijkvloers nog een bergruimte, apart toilet, zeer ruime garage van 33m² en kelderruimte van 14m².

Eenmaal we op het verdiep komen, is er een ruime overloop, zijn er drie slaapkamers (10m²-20m²) waarvan eentje met mogelijkheid tot dakterras en een fantastisch zicht over de tuin, badkamer met bad en dubbele lavabo, aparte doucheruimte, apart toilet en opbergruimte. Verder is hier ook een zonneboiler van 300 liter die gekoppeld is aan 3 panelen die op het dak liggen.

Voor een bezichtiging of extra info, contacteer ons via 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV