U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

IN OPTIE ! Leuke vrijstaande woning met vrij zicht te koop!

IN OPTIE ! Leuke vrijstaande woning met vrij zicht te koop!

Deze woning van de jaren 60 beschikt over 165m² woonoppervlakte. De woning kan volledig naar de hand gezet worden, doordat er nog geen grootse renovaties aan hebben plaats gevonden. De woning heeft een prachtig verzicht aan de achterkant, wat zorgt dat u heerlijk kan genieten in de tuin. Het perceel is ruim 11 are groot.

Gelijkvloers kunnen we vanuit de inkomhal naar de keuken of naar het verdiep. De keuken heeft de voorziening voor een eetkamer te plaatsen en grenst aan een ruime leefruimte. Vervolgens is er de gang naar achteren voor de badkamer, het aparte toilet, de diverse bergruimtes en de achterdeur.
Op verdiep zijn er drie ruime slaapkamers en een kleinere kamer waarbij er toegang is tot de zolder met een vaste trap. Hier ligt vervolgens 8cm isolatie op het dek.

De woning beschikt over een garage tegen de woning alsook een losstaande garage. Verder is er nog een overkapping om buiten te zitten. Quasi overal zijn handmatige rolluiken voorzien en de ramen zijn ijzeren kozijnen met enkel glas. Er wordt gestookt op stookolie in de woning.

Indien u graag meer info wenst of een bezichtiging, contacteer ons via 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV