U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

Ruime, rustig gelegen woning met grote hal op een perceel van bijna 1,5 hectare grond te koop!

Deze woning bevat tal van troeven:
- Woning 191m² (minstens 4 slaapkamers)
- Hal ruim 100m² (hoogte 5,5m-6m) met extra opbergruimte ernaast 80m²
- Perceel van 1ha42a45ca volledig omheind

Deze woning gelegen in het groen is een uniek exemplaar. De rust en de natuur doen u zo de buitenwereld vergeten. Vanuit de inkomhal, hebben we toegang tot de leefruimte en het verdiep. De leefruimte heeft een nieuwe vloer sinds 2022 en staat in contact met de voorkamer die gebruikt kan worden als bureauruimte, slaapkamer of uitbreiding van de living. Daarnaast is er aansluiting met de nieuwe keuken van 2021. Deze bevat een natuurstenen blad, een 4-pits inductievuur, spoelbak, koelkast, microgolf, oven enorm wat lades.
Naast de keuken is er aansluiting naar de veranda, de kelder alsook de berging. De berging is voorzien van inbouwkasten en geeft vervolgens toegang tot de gelijkvloerse badkamer. Hier is een douche, toilet en lavabo voorzien.

Op verdiep zijn er vervolgens 3 slaapkamers. De kleinste is 14m² en de grootste maar liefst 21m². Verder is hier nog een badkamer met douche en lavabo, een apart toilet en een berging van meer dan 9m². Vervolgens is er een vaste trap naar de zolder waar eventueel ook nog verbouwd kan worden zodat er leefruimte of slaapkamers gecreëerd kunnen worden.

De woning heeft een EPC score van 333 (categorie D). De ramen werden in 2015 vervangen en zijn van PVC met hoogrendementsglas. De verwarming is op stookolie en de ketel dateert van 2009. Verder zijn er 4m² zonnecollectoren aanwezig voor de zonneboiler.

De hal heeft een ruimte van 16,6m x 6,5m met een plafondhoogte van 5,5m tot 6m hoog. Hierin bevindt zich een sectionale poort. Ernaast zijn nog ruimtes voor materiaal op te bergen die in totaal ruim 80m² omvatten. Hier staan ook een stookolieketel van 2011 en is een toilet aanwezig.

De weides zijn aanpalend en toegankelijk vanuit eigen eigendom. Het gehele gebied werd omheind en er zijn twee inritten met poorten voorzien.

Indien u graag een bezichtiging wenst te doen of meer info wil, contacteer ons via 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV