U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3900 Pelt

Omschrijving

Ruime gelijkvloerse woning te koop!

Ruime gelijkvloerse woning met grote zolder te koop!

Deze woning vlakbij alle benodigdheden maar toch rustiger gelegen wordt verkocht. De woning heeft een EPC van 276 (categorie C). Dit komt mede dankzij de 29 zonnepanelen die voorzien zijn. Deze zonnepanelen zijn ook gekoppeld aan een thuisbatterij en vervolgens werd er ook een laadpaal voorzien. Ook werd de stroom in zijn geheel volledig vernieuwd en conform gekeurd. Dat is weer een zorg minder!
Daarnaast is er dakisolatie voorzien en heeft de vloer een zeer goede isolerende waarde. Ook zijn er overal rolluiken voorzien.

Eenmaal we via de voordeur binnenkomen, hebben we een ruime hal met toegang tot toilet, leefruimte, drie slaapkamers, badkamer en garage. De keuken bevat een 4-pits keramisch vuur, een oven, koelkast en anderhalve spoelbak. Naast de keuken is een praktische bergruimte voorzien. Vervolgens is er vanuit de keuken aansluiting met de ruime leefruimte.
De slaapkamers zijn tussen de 10 en 16m² groot. De badkamer is voorzien van een lavabo, een tweede toilet en een douche.
Vervolgens hebben we nog een garage van 35m² met een vaste trap naar de zolder.

Buiten is er een bijgebouw van 46m², voorzien van een eigen keukentje, badkamer, leefruimte en slaapkamer. Dit is ideaal bruikbaar voor als je eventuele verbouwingen wil doen aan de woning of een familielid een eigen stekje wenst. Uiteraard is een (wo)man cave hier ook mogelijk!

De woning ligt op een perceel van 9a40ca. Het perceel heeft een beklinkerde binnenkoer en ook nog een leuk gedeelte grasveld met moestuin. Het perceel is volledig omheind en de schutting werd recent nog geplaatst.

Voor meer info en/of een bezichtiging, contacteer ons via 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV