U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

IN OPTIE!

Deze nieuwbouwwoning van 2020 staat te koop! KIJKDAG 12/04/2023!

Op zoek naar een perfecte, instapklare woning zonder zorgen of werk? Schrijf u dan snel in via info@vastgoedfransen.be of 011 64 55 00 om deze woning te bezichtigen.

Deze woning, met een E-peil van 14 zorgt dat u zorgeloos kan genieten in de toekomst. De woning voldoet aan alles isolatienormen en heeft ook 10 zonnepanelen liggen. Daarnaast is er een regenwaterput om de tuin te besproeien alsook de toiletten door te spoelen. Dit alles samen zorgt voor een lage kost aan nutsvoorzieningen.

Vanuit de inkomhal, is er toegang tot de leefruimte, het aparte toilet alsook is hier de trap om naar het eerste verdiep te gaan. De leefruimte is een aangename ruimte en staat in verbinding met een mooie uitgeruste keuken met voldoende plaats en een kookeiland. Vanuit deze ruimtes is het aangenaam vertoeven met aansluiting naar de tuin. Verder is er een berging bij de keuken voorzien.

Op verdiep zijn er vervolgens drie aangename slaapkamerruimtes. Ook is hier een ruime badkamer met alle comfort. Zo beschikt deze over een dubbele lavabo, bad en aparte douche. Vervolgens is er ook een apart toilet op verdiep.

De tuin is volledig omheind, is verzorgd en er is een aangenaam terras aangelegd. Naast de woning is er een carport om de wagen onder te plaatsen en vervolgens is er nog een tuinhuis om het tuinmateriaal in op te bergen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u meer info wil of graag wenst te komen kijken op 12 april. Contact opnemen kan via info@vastgoedfransen.be of 011 64 55 00.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV