U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

IN OPTIE!
Vrijstaande woning met vrij zicht te koop!

Deze woning van maar liefst 263m² bewoonbare oppervlakte op een perceel van 9a36ca wordt verkocht. De woning beschikt over een EPC van 233 (categorie C), de elektriciteit is volledig conform gekeurd en de woning is asbestvrij! Drie gigantische troeven voor deze leuke woning! Ook werd in 2019 een nieuwe gasketel geplaatst.

Eenmaal we de voordeur openen, komen we in de inkomhal terecht. Vanuit de inkomhal is er toegang naar de ruime leefruimte die een fantastische aansluiting heeft met de tuin met vrij zicht. In de leefruimte is een houtkachel geïnstalleerd voor de gezelligheid. Naast de leefruimte ligt de keuken die ook opnieuw aansluiting heeft met de tuin.
Verder kunnen we vanuit de inkomhal ook naar het aparte toilet, de drie slaapkamers, de nette gerenoveerde badkamer met dubbele lavabo, en combi bad-douche, de berging alsook de ruime garage.

De woning beschikt daarnaast over een zolder alsook kruipkelder. Beide kunnen in de toekomst altijd makkelijk van pas komen.

Vervolgens werd het tuinperceel zeer mooi aangelegd. Er werden twee parkeerplaatsen voor gecreëerd naast de inrit, de tuin werd volledig omheind en aangelegd en er is een sproei-installatie voorzien.
De tuin heeft een prachtige aansluiting met een enorm veld, waardoor je kan genieten van een fenomenaal zicht.

Wenst u graag deze woning te bekijken? Maak dan een afspraak via info@vastgoedfransen.be of 011 64 55 00.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV