U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3900 Pelt

Omschrijving

Rustig gelegen woning dichtbij het centrum te koop!

Deze karaktervolle woning op net geen 6 are grond werd zeer netjes onderhouden. In 2010 zijn er nieuwe PVC-ramen en buitendeuren geplaatst, alsook het dak is recent geïsoleerd.
Vanuit de voordeur is er toegang naar de leefruimte. Hier bevindt zich zowel het zit- als eetgedeelte en er kan hier gestookt worden met een houtkachel. Vervolgens hebben we de keuken die voorzien is van twee spoelbakken, elektrisch vuur, dampkap, vaatwasser en de nodige ovens. Ook in deze ruimte zou een compacte eettafel geplaatst kunnen worden. Naast deze ruimte hebben we een aangename berging zitten. Vanuit de hal hebben we toegang tot de drie slaapkamers alsook de badkamer. De slaapkamers hebben in 2021 een nieuwe vloerbedekking gekregen en kunnen eventueel nog uitgebreid worden.
De woning beschikt ook over een garage met vaste trap naar het verdiep. Op verdiep zijn er nog mogelijkheden zat om extra kamers te maken en hier zijn nieuwe veluxramen gestoken. Verder is er gelijkvloers nog een polyvalnte ruimte waar je volledig zelf iets van kan maken.
Eenmaal buiten, merken we hoe verzorgd de tuin werd aangelegd. Hier is ook een extra overkapping geplaatst die volledig afgesloten kan worden met screens en waar een televisie hangt. Verder is er nog plaats om tuinmateriaal op te bergen, het hout droog te leggen en is er een kippenren met -hok.

Als u graag deze woning wenst te bezichtigen, contacteer ons op 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen & Co