U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

Rustig gelegen woning met een ideale perceelgrootte te koop!

Rustig gelegen woning met een ideale perceelgrootte te koop!

BEZICHTIGINGSDAG 14 JUNI!

Rustig wonen op de Hamonterweg? Het kan! Deze woning ligt in een doodlopende zijstraat. Dit zorgt ervoor dat u direct bij de verbindingsweg bent, maar toch geen last hebt van het drukke verkeer.
Deze woning van 1952 ligt op een perceel van 10 are grond. In de woning zijn er enkele wijzigingen gebeurd. Zo zijn er gelijkvloers PVC-ramen met dubbele beglazing geplaatst en is er een andere keuken geplaatst. Echter zijn er nog wel werken aan nodig, wat zorgt dat u de woning volledig kan aanpassen naar eigen smaak.

Gelijkvloers is er een open leefruimte gecreëerd met integratie van de keuken, is er een badkamer, apart toilet, berging en slaapkamer. Op verdiep is er de mogelijkheid om 2 slaapkamers te maken en dressing. Hier is er nog enkele beglazing.
De woning wordt verwarmd met stookolie (kachel).

Bekijk zeker het grondplan mee op de foto. Het is zo dat u voor de woning de auto's kan plaatsen, maar niet naast de woning doordat de oprit slechts 1m81 breed is.

Beginnen jouw handen te jeuken bij het zien van deze woning en wil je hier graag mee aan de slag?
Bel ons op 011 55 64 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be voor meer info of een bezichtiging. De bezichtigingsdag is op 14 juni.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV