U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

Zeer charmante en ruime woning te koop in Pelt!

Deze leuke woning op een open bebouwing vlakbij het centrum van Pelt en toch zeer rustig gelegen wordt verkocht. De woning is oorspronkelijk van 1991 en wordt zeer goed onderhouden. Ze werden er recent zonnepanelen gelegd alsook een compleet nieuwe keuken geplaatst in de woning.
Eenmaal je binnenkomt in de woning kan je via de inkomhal naar toilet, met de trap naar boven of naar de open leefruimte. De open leefruimte beschikt over veel lichtinval en heeft aansluiting met de prachtige tuin. Daarnaast bevinden zich de keuken en berging die ook zicht hebben over de tuin.
Op verdiep zijn er drie slaapkamers alsook een ruime badkamer met bad, douche en toilet. Verder is er nog een zolderruimte ingericht als kamer en is er een extra opbergruimte op zolder.
Om het compleet te maken beschikt de woning ook nog over een inpandige garage + carport. De EPC-waarde van deze woning bedraagt 229 (categorie C).

Interesse om deze woning te bezoeken? Contacteer ons snel op 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV