U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

WONING MET HANDELSPAND EN DIVERSE MOGELIJKHEDEN TE KOOP!

Deze deels opgeknapte woning in 2014 wordt verkocht samen met een volledige nieuwbouw van 2016. Alle grote werken zijn gebeurd, waaronder nieuwe leidingen, ramen, elektriciteit etc. Het huis moet dus enkel nog aangepast worden naar eigen stijl en smaak!
Deze woning wordt verwarmd op gas en is goed geïsoleerd. Er staan nieuwe PVC-ramen in van 2014 met driedubbel glas. De EPC bedraagt 270 en de elektriciteit is gekeurd in 2016. Deze is volledig conform.

Eenmaal we de woning binnenkomen, is er gelijkvloers een ruime slaapkamer, een grote leefruimte in combinatie met keuken, een gerenoveerde badkamer, een berging en een apart toilet.
Op verdiep is er een grote open ruimte die nog tal van mogelijkheden biedt, alsook nog twee ruime slaapkamers. Dit verdiep is volledig opnieuw gestuct.

Het handelspand is gebouwd in 2016. Overal zijn er zware airco's voorzien. De ramen zijn hier van aluminium met dubbel glas.
Het handelspand heeft zijn eigen toilet, en is verdeeld in een ruimte voor- en achteraan. Verder zijn er ook voorzieningen voor spoelbakken en op verschillende plaatsen staan stopcontacten.

De woning en het handelspand worden samen privé verkocht voor 280.000 euro.

Voor meer informatie of een bezichtiging, bel 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV