U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3900 Pelt

Omschrijving

Open bebouwing op een rustige locatie met een aangename en verzorgde tuin.

Eenmaal we de voordeur openen, komen we terecht in een ruime hal die toegang geeft tot het aparte toilet, de open leefruimte en de trap naar boven.
Op verdiep zijn er drie slaapkamers voorzien en een recent gerenoveerde badkamer. De badkamer geeft u zowel de mogelijkheid om te baden als te douchen. Hier is ook een nieuw dakraam voorzien. Buiten een likje verf, is deze volledig instapklaar om ervan te genieten. De vloer werd pas vernieuwd op de bovenverdieping.
Gelijkvloers is er een open verbinding tussen keuken en living. In de living staat een houtkachel die het gezellig maakt in deze mooie ruimte. In de keuken zijn diverse keukentoestellen pas vernieuwd. Zo is er een keramisch vuur, een oven met pyrolyse, een vaatwasser en koelkast. Bij de keuken is er ook nog een grote aparte berging. Alle binnendeuren zijn nieuw en moeten enkel nog gelakt worden.
Één van de grootste troeven van de woning, is het aangebouwde gedeelte in 2013. Hierdoor is de gelijkvloerse open ruimte vergroot met 40m². Deze prachtige aanbouw heeft zeer grote raampartijen, alsook een grote glaskoepel.
Verder is er nog een aangenaam gedeelte van het perceel een mooie aangelegde en omheinde tuin. Deze wordt besproeid met grondwater. Daarnaast is er ook een carport en tuinhuis van 2014 voorzien van alle nutsvoorzieningen.
De woning wordt sinds 2012 verwarmd op gas. Ze is goed geïsoleerd met een EPC-waarde van 156 (categorie B). De woning is ook voorzien van 20 zonnepanelen die in 2021 zijn gelegd. De elektriciteit is recent opnieuw volledig conform gemaakt en gekeurd. Hierdoor heeft de woning hier en daar nog een likje verf nodig, maar is ze wel volledig instapklaar.

Voor meer info of een bezichtiging, contacteer ons op 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV