U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

IN OPTIE! Woning

Vrijstaande 5 SLK woning op een perceel van 10,67 are.

Indeling gelijkvloers: ruime inkomhal (12,6 m²) met vloer in Portugese leisteen, een apart toilet en de trap. In de woonkamer (37,5 m²) met eetplaats en salon ligt een mooie parketvloer. De keuken heeft een ruime eethoek. Via het halletje (1,6 m²) aan de achterdeur komt men in de 1ste badkamer (5 m²) met recent vernieuwde douche en lavabo met meubel. Hiernaast is er toegang tot de wasplaats (6,5 m²) met hoogrendementsverwarmingsketel (2013). Vooraan de woning bevindt zich een bureel/5de slaapkamer.

Verdieping slaapkamers zijn gerenoveerd.: In slaapkamer 1 bevinden zich alle voorzieningen voor het plaatsen van een keukentje. Deze slaapkamer beschikt over een lavabo en toegang tot de opbergzolder. Slaapkamer 2 met balkonnetje. Slaapkamer 3 met lavabo. Slaapkamer 4. De 2de badkamer (10,5 m²) is uitgerust met een ligbad, lavabo met meubel, bidet en toilet. De nachthal beslaat 11,5 m². Het dak (singels) werd vernieuwd in oktober 2007. De ramen in aluminium hebben dubbele beglazing (enkele recent vervangen).

De achterkant van de woning, met terras en groot gazon, is zuidelijk georiënteerd. Vrijstaande garage met elektrische poort (35 m²). Achter in de tuin ligt een met bomen afgeschermde garagebox die dienst doet als opbergplaats.

Deze ruime woning kan eventueel gebruikt worden als kangoeroewoning en is ook geschikt voor een vrij beroeper.

Meer info? Contacteer ons op 011 64 55 00


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV