U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3990 Peer

Omschrijving

IN OPTIE! Zeer ruime villa (273m²) te koop op ruim perceel van 38a88ca!

Deze ruime villa met maar liefst 273m² woonoppervlakte ligt op een perceel van 38a88ca. De tuin is zeer verzorgd aangelegd en biedt tal van mogelijkheden om te gebruiken. Er is ook een sproei-installatie voorzien.

De woning heeft energielabel C met score 243. De woning is goed geïsoleerd en voorzien van spouw-, vloer- en dakisolatie. Tegen de woning is een dubbele garage voorzien met sectionale poorten.

De woning heeft gelijkvloers een royale leefruimte die grenzend is aan de keuken. Ook is er een aparte bureauruimte voorzien (die eventueel te gebruiken is als slaapkamer). Vervolgens is er onder een badkamer met bad, nog een slaapkamer, toilet, wasruimte en nog opbergruimte voorzien. Het gelijkvloers is voorzien van vloerverwarming en radiatoren.

Op verdiep zijn er drie zeer ruime slaapkamers en is er zelfs de mogelijkheid om deze te verdelen in nog meer slaapkamers indien gewenst. Verder is ook hier een badkamer voorzien met douche, toilet en lavabo. Ook is er nog een opbergruimte en toegang tot de zolder.

Bent u op zoek naar een ruime woning, op een aangenaam perceel zodat u kan genieten van alle rust en een prachtig zicht?
Contacteer ons voor een afspraak op 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV