U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3990 Peer

Omschrijving

IN OPTIE!
Nette en verzorgde woning te koop!

Deze woning, dichtbij het centrum van Peer maar toch in het groen gelegen, wordt verkocht. De woning heeft een EPC-waarde van 254 (categorie C). Dit komt doordat de ramen in 2006 werden vernieuwd, het dak in 2008, de spouw werd in 2009 geïsoleerd en de zoldervloer werd in 2011 nog extra geïsoleerd.

De woning ligt op een perceel van 12a41ca en heeft 209m² woonoppervlakte. Vanuit de inkomhal is er de toegang naar de leefruimte, eetkamer, de hal en het verdiep naar boven. De leefruimte, eetkamer en keuken hebben aansluiting op de aangebouwde veranda. De keuken is in 2013 vernieuwd en voorzien van alle comfort. Zo is er een 4-pits gasvuur, een combi-oven, koelkast en vaatwasser. Verder vinden we gelijkvloers nog een apart toilet, een bureauruimte of slaapkamer en de toegang naar de garage.

Op verdiep zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben een aangenaam formaat en zijn tussen de 10m² en 20m². De badkamer is voorzien van een toilet, een douche en een lavabo.

Verder beschikt de woning over rolluiken, een sectionale garagepoort, een ruime voorraadkelder en een tuinhuis om materiaal in op te bergen.

Als u graag een afspraak maakt, contacteer ons snel op 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV