U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3920 Lommel

Omschrijving

IN OPTIE!

Volledig gerenoveerde vrijstaande woning te koop (EPC = 96)!
Deze woning, oorspronkelijk van '53, is de laatste jaren volledig gerenoveerd. Denk hierbij maar aan een nieuw dak, een aanbouw, nieuwe vloeren, nieuwe ramen en deuren, nieuwe elektriciteit enzovoort.

Eenmaal binnengekomen in de inkomhal, is er de toegang naar boven en naar de open leefruimte. Vanuit de leefruimte is er aansluiting met de berging, kelder, alsook keuken en aangebouwde veranda. Verder bevindt zich gelijkvloers nog een douche en een apart toilet.

Op verdiep zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer. Ook hier werd alles volledig vernieuwd. In de badkamer is er een hoekbad alsook toilet aanwezig. Om het plaatje compleet te maken is er ook een vaste trap voorzien naar de zolder waar nog een ruime slaapkamer werd gecreëerd.

De woning staat op een perceel van 14a12ca en heeft achterliggend een hele ruime aangename tuin. De tuin is zeer kindvriendelijk gemaakt. De woning wordt verwarmd op warmtepompen met zonnepanelen. Er is zowel dak-, muur- als vloerisolatie aanwezig. De elektriciteit is volledig conform en de EPC bedraagt 96, wat maakt dat de woning echt instapklaar is!

Voor meer informatie of een bezichtiging, bel of mail op ons 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV