U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3940 Hechtel-eksel

Omschrijving

Vrijstaande (gelijkvloerse) woning te koop Eksel!

Deze leuke en charmante vrijstaande woning staat te koop!

De woning ligt op een prachtig perceel dat maar liefst 11a45ca groot is. Via de inkomhal is er de toegang naar de ruime leefruimte. Deze biedt de mogelijkheid om een ruime zetel te plaatsen alsook een grote eetkamertafel. Aan de leefruimte grenst uiteraard de keuken. Deze staat in contact met de koele berging en de hal achter. Verder is er een badkamer met douche en toilet en zijn er 2 slaapkamers gelijkvloers voorzien. Via een vlizotrap is er de mogelijkheid om op zolder te geraken waar eventueel nog kamers bijgemaakt kunnen worden.
Ook is er een bijkeuken geplaatst in de veranda achter en is er enorm veel opbergruimte voorzien achter. Deze kan multifunctioneel zijn en dienen als garage, werkruimte, ruimte om dieren te onderhouden en dergelijke meer.

In de leefruimte werd er al hoogrendementsglas geplaatst. De andere ruimtes beschikken nog over enkel glas. De woning wordt verwarmd met gas door middel van kachels. Uiteraard geldt er hierdoor een renovatieverplichting bij deze woning (EPC label F).

Doordat u een woning aankoopt in Vlaanderen onder 220.000 euro, kan u genieten op een extra korting op de registratiebelasting. Aangezien het tarief vanaf 1 januari 2022 namelijk 3% registratierechten bedraagt voor rechthebbende, komt dat neer op een extra korting van 2.800 euro. Kopers die genieten van het 1% tarief voor energetische renovatie genieten dan weer van een korting van 960 euro.

Heeft u interesse in een leuke woning die u volledig naar eigen hand kan omzetten?
Contacteer ons via 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV