U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3930 Hamont-achel

Omschrijving

IN OPTIE Ruime vrijstaande woning te koop!

Deze vrijstaande woning van 265m² woonoppervlakte staat te koop. De woning ligt vlakbij het centrum van Achel en op 4km van de Nederlandse grens, doch erg rustig en groen gelegen.

De woning heeft een lage EPC-score van 163 (categorie B). Gelijkvloers is er een grote leefruimte met aansluitend keuken en veranda. Ook zijn er drie slaapkamers en is er een badkamer met bad, douche en toilet. Verder is er nog een tweede apart toilet, ruime berging en inpandige garage met sectionale poort.

Op verdiep zijn er nog diverse mogelijkheden. Zo kunnen hier slaapkamers gemaakt worden, een badkamer en een eventuele (wo)mancave!

De woning ligt op een riant en groen perceel van 14a45ca. Er zijn overal rolluiken voorzien, aluminium ramen met dubbel glas, 22cm dakisolatie en 4cm spouwmuurisolatie. De woning wordt verwarmd op aardgas en de gasketel is van 2014. Dit verklaart dan ook het zeer zuinige EPC-label. Ook de sectionale poort werd vernieuwd in 2014 en de elektriciteit werd conform gekeurd de wetgeving. Daarnaast werden de zinken goten en het dak van de veranda in 2020 vernieuwd.

Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over constructieve zaken en kan u de woning aanpassen naar eigen smaak en hier zorgeloos in wonen.

Bij interesse, contacteer ons op 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be en wij plannen graag een afspraak met u in.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV