U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3930 Hamont-achel

Omschrijving

Knappe woning op een perceel van ruim 10 are te koop. Bezichtigingsdag 31 januari!

Deze woning, gelegen op de Kolleberglaan in Achel, bevindt zich op een perceel van 10a35ca.

Indeling: Via de inkomhal is er de toegang naar de open leefruimte. De open leefruimte heeft veel lichtinval en een aangename aansluiting met de tuin. Hier is vloerverwarming voorzien. Naast de leefruimte ligt de keuken, waarnaast ook een berging ligt.
Verder kan je via de inkomhal naar het aparte toilet, naar de badkamer met bad, douche en toilet, naar de 2 slaapkamers en naar de inpandige garage. Vanuit de garage is er de mogelijkheid om naar de bovenverdieping te gaan. Hier is momenteel zolderruimte, maar is er zeker de mogelijkheid om de woning uit te breiden en extra kamers te creëren.

Als u op zoek bent naar een woning met een aangename rustige ligging, alle voorzieningen gelijkvloers, dan kan dit wel eens de woning zijn die u zoekt.

Voor een bezichtiging in te plannen op onze bezichtigingsdag op dinsdag 31 januari, bel 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV