U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3950 Bocholt

Omschrijving

In optie! Vrijstaande woning in het groen te koop!

--- IN OPTIE ---
Deze vrijstaande woning, mooi omgeven door groen wordt verkocht.

Het EPC-label van dit huis is B met score 166. In het dak zit 8cm isolatie (plat dak 10cm). De ramen zijn voorzien van HR++-glas, de spouw is geïsoleerd met 6cm, er zijn lucht/luchtwarmtepompen voorzien en er zijn zonnepanelen aanwezig!

De woning heeft alle voorzieningen gelijkvloers. Zo komen we via de inkomhal, in de mooie leefruimte terecht. Het is een mooie leefruimte die aansluit op de keuken en de veranda. De leefruimte voorzien van units die in verbinding staan met de warmtepomp en dienen als verwarming. Aangrenzend in de keuken vinden we een ordelijk en net geheel met vaatwasser, keramisch vuur, oven en microgolf terug.
De keuken staat in verbinding met de aangebouwde veranda die je het gevoel geeft alsof je werkelijk in de tuin zit. Hier is opnieuw een unit voorzien om te verwarmen, alsook een pelletkachel.

Verder is er nog een apart toilet, netjes betegeld, alsook een gerenoveerde badkamer met bad en douche in een geheel. Deze badkamer wordt verwarmd met een infraroodpaneel. Ook vinden we op het gelijkvloers 3 slaapkamers terug, waarvan de kleinste volledig is ingericht als dressing.
Vervolgens is er een vaste trap geplaatst naar het verdiep. Hier vinden we nog een slaapkamer terug, alsook een sportruimte en bergruimte.

Alle ramen bevatten HR++-glas en zijn gemaakt van PVC. Deze ramen zijn geplaatst in 2006. Ook zijn er overal elektrische rolluiken voorzien. Vervolgens is er een dubbele garage met elektrische poorten en een carport voor de camper aanwezig. Deze zijn van 2007. In 2014 werden er ook 30 zonnepanelen geplaatst waarop nog groenestroomcertificaten zitten.

Ook beschikt de woning over een aangename kelderruimte om voorraad te stockeren. Verder vinden we hier de technische ruimte met ketel terug en de grondwaterpomp voor de tuin te besproeien.

Daarnaast werd in 2010 het leidingwerk van de verwarming aangepast en is er een nieuwe Viessmann stookolieketel geplaatst. De stookolietank werd in 2017 vernieuwd.

Als laatste grote renovatie werd in 2019 het hele dak vernieuwd. Daarnaast werd er een alarminstallatie geïnstalleerd, is de volledige tuin netjes omheind en aangelegd. Kortom is dit een ideale woning om direct in te wonen.

Wenst u graag meer info of wil u deze woning bezoeken?
Contacteer ons op 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV