U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3930 Achel

Omschrijving

IN OPTIE!

Deze leuke gerenoveerde stadswoning te Achel staat te koop. Deze instapklare woning ligt op een perceel van 3a63ca vlakbij het centrum van Achel en op 2 km van de Nederlandse grens, doch erg rustig en groen gelegen.

De woning heeft een EPC-score van slechts 168 (categorie B)! Gelijkvloers is er een open leefruimte met aansluitend keuken. De keuken is volledig vernieuwd in 2020. De keuken is voorzien van een natuurstenen blad, beschikt over een oven, koelkast, 4-pits vuur, Quooker en dubbele spoelbak. Ook zijn er twee diepvriezers voorzien.
Verder is de bijbouw vernieuwd in 2016 en het dak in 2021. Gelijkvloers bevindt zich ook een nette badkamer met inloopdouche en toilet. Op verdiep zijn er vervolgens 3 slaapkamers alsook een apart toilet.

De woning wordt verwarmd op gas en de stroom is vernieuwd en conform gekeurd. Deze woning heeft PVC-ramen met dubbel glas en hoogrendementsglas, alsook een goede dakisolatie. Om het plaatje compleet te maken is er een zeer verzorgde tuin met tuinhuis en volledig omheind. Ook zijn er zonnepanelen voorzien in 2020 gekoppeld aan een thuisbatterij en is er een wallbox om de elektrische wagen te laden.

Wil u deze stadswoning graag bezichtigen? Deze rij van 8 oude douanierswoningen wordt "De acht zaligheden" genoemd.
Contacteer ons snel op 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV