U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3930 Achel

Omschrijving

Prachtige gerenoveerde woning te koop!

IN OPTIE ---
Deze prachtige woning bevindt zich in de Rozenlaan te Achel. De woning ligt op slechts 4km van de Nederlandse grens, vlakbij natuurgebieden en op slechts een ruime kilometer van het centrum van Achel met alle voorzieningen.

Via de inkomhal is er toegang tot het privatief gedeelte, een apart gastentoilet en de open leefruimte.
Wanneer we starten in het privatieve gedeelte, is er gelijkvloers een ruime master bedroom te vinden. Deze heeft aanpalend een dressing met zeer nette afgewerkte inbouwkasten en vervolgens een badkamer en suite. De badkamer is voorzien van een douche en bad, alsook toilet en lavabo.
Wanneer we naar de andere kant gaan bij de inkomhal, komen we terecht in een zeer lichtrijke leefruimte. Dit is absoluut te danken aan een fantastische tuinkamer/veranda die bij de woning werd betrokken. In de leefruimte vinden we twee zithoeken, eentje in de tuinkamer en eentje vooraan voorzien van een open haard. Verder is er ook een ruime eetkamer met open keuken. Deze Poggenpohl keuken is voorzien van een natuurstenen blad en heeft alle nodige toestellen. Aangrenzend zit ook een bergruimte die voorzien werd van allemaal inbouwkasten. Het wordt al snel duidelijk dat deze woning tot in de puntjes werd afgewerkt.
Naast de leefruimte is er gelijkvloers ook nog een mooi bureau/kantoor, dat eventueel omgevormd kan worden tot tweede slaapkamer. Ook deze ruimte werd voorzien van inbouwkasten met hoogwaardige kwaliteit.
Vanuit deze ruimte is er een vaste trap voorzien naar boven, waar opnieuw inbouwkasten, een slaapkamer met airco en een badkamer terug te vinden zijn. Deze badkamer beschikt over een lavabo, douche en toilet.

De woning zelf ligt op een perceel van 1.003m². Er is een mooie aangelegde tuin voorzien met sproei-installatie, een prachtige vijver, carport en tuinhuis. Dit alles op een zeer mooie groene locatie.

Heeft u interesse?
Contacteer op ons 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be zodat we samen een afspraak kunnen maken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV