U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

Recente, ruime villa met vier slaapkamers te koop!

Ligging:
Deze villa gelegen in de Lupinestraat heeft een zeer rustige ligging, waarbij achter het perceel een bos ligt. Hierdoor heb je een aangenaam zicht vanuit de tuin. Daarnaast zit u zo in het centrum van Pelt, waardoor alles zich binnen handbereik bevindt.

Indeling:
De ruime villa heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 284m². Gelijkvloers is er een ruime inkomhal, een zeer open ruime leefruimte die wordt opgesplitst door een ingebouwde gashaard. In de leefruimte ligt parket en is er een open verbinding gecreëerd met de keuken. Deze is voorzien van een kastenwand en eiland met gasvuur, vaatwasser, twee combi-ovens en koelkast met diepvries. Verder is er ook een ruime bureauruimte voorzien (om te toveren tot slaapkamer onder indien gewenst). Daarnaast ligt er nog een toilet en berging met alle voorzieningen gelijkvloers. Hier kan verwarmd worden met vloerverwarming, via radiatoren of via de gashaard in de leefruimte.
Op verdiep zijn er 3 à 4 slaapkamers voorzien in totaal. De master bedroom geeft toegang tot de kleinste slaapkamer die eventueel ook als dressing gebruikt kan worden. Ook kan u vanuit de master bedroom rechtstreeks naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een ruim bad, douche, badmeubel en toilet. Verder liggen er op dit verdiep nog twee ruime slaapkamers.
Vervolgens is er een vaste trap naar de zolder waar nog tal van mogelijkheden zijn. Voorlopig is één deel ingedeeld als slaapkamer en het andere deel is omgevormd tot home cinema.

De woning beschikt ook over een ruime carport en een aangelegd terras. Verder is de tuin zuidgeoriënteerd en kunt u genieten van de rust doordat achter het perceel een bos ligt. Dit geheel ligt op 7a51ca.
De elektriciteit van deze woning is conform gekeurd en de EPC bedraagt slechts 184.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via info@vastgoedfransen.be of 011 64 55 00.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV