U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

IN OPTIE!

Deze leuke vrijstaande villa van 2019 staat te koop!

Deze woning is volledig instapklaar en zeer kwalitatief afgewerkt. Gelijkvloers is er een nette, open leefruimte en keuken met aansluiting en zicht op de tuin. De keuken is uitgerust met een Quooker, een steamer, een Kitchener 90 (2 ovens en gasvuur), koelkast, vaatwasser alsook een wijnkoeler.
Verder bevindt zich gelijkvloers ook een badkamer, apart toilet en bureauruimte. De totale oppervlakte van dit geheel is 100m². Daarnaast is er nog een ruime garage van 30m² tegen de woning.
Op verdiep zijn er twee zeer grote slaapkamers (+ dressing), badkamer, berging en opnieuw een apart toilet. Vervolgens is er ook een vaste trap naar de zolder, waar nog een ruime kamer is, een berging en de technische ruimte. In de gehele woning, inclusief zolder en garage ligt een mooie vloertegel. Op verschillende plaatsen in de woning is genoeg ruimte gehouden om eventueel een derde en/of vierde slaapkamer te creëren.
De woning beschikt over domotica, heeft E-peil 11, ingebouwde boxen, airco's, een centraal stofzuigsysteem en voorziening alarmsysteem. De woning beschikt over vloerverwarming en wordt verwarmd met een warmtepomp en is ook uitgerust met zonnepanelen.

Als de mooie villa nog niet voldoende ruimte zou bieden, is er nog een bijgebouw om tuinmateriaal op te bergen of te gebruiken als eventuele hobbyruimte.

De woning wordt eind april gevoegd en vervolgens wordt er ook nog geklinkerd. Dit zorgt ervoor dat alles perfect instapklaar zal zijn!

Ben jij op zoek naar een volledig afgewerkte luxe villa? Contacteer ons snel op 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV