U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3930 Achel

Omschrijving

IN OPTIE! Vrijstaande villa in Achel te koop!

Deze riante villa gelegen in de Haagdoornsstraat te Achel staat te koop. Deze vrijstaande woning van 255 m² woonoppervlakte ligt vlakbij het centrum van Achel en op 2 km van de Nederlandse grens, doch erg rustig en groen gelegen. Ook heeft ze een vrijstaande garage voor een mobilhome (Lengte 7,70 m - breedte elektrische poort 3,00 m - hoogte elektrische poort 3,00m).

De woning heeft een EPC-score van 224 (categorie C). Gelijkvloers is er een grote leefruimte met aansluitend keuken. De keuken is voorzien van een natuurstenen blad, beschikt over een oven, microgolf, koelkast, vaatwasser, 4-pits vuur en dubbele spoelbak.
Vanuit de leefruimte is er aansluiting met het overdekt terras en de mooie, groene aangelegde tuin.

Verder zijn er drie slaapkamers (voorzien van elektrische rolluiken), een badkamer met bad, douche, toilet en dubbel wasmeubel.
Uiteraard is er ook een apart gastentoilet, een ruime berging en inpandige garage met sectionale poort.

Vervolgens is er een vrijstaande garage die speciaal voorzien is voor een camper. Hierdoor is er zowel in de hoogte, breedte als lengte voldoende ruimte. Ook is er een smeerput aanwezig om te sleutelen.

De woning wordt verwarmd op gas en de stroom is nog conform. Deze villa heeft PVC-ramen met hoogrendementsglas, 12cm dakisolatie, 5cm spouw- en 4cm vloerisolatie. Om het plaatje compleet te maken is er een regenwaterput van 5.000l om de tuin mee te sproeien.

Wil u deze villa graag bezichtigen?
Contacteer op ons 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV