U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3930 Achel

Omschrijving

Prachtige villa rustig gelegen te koop!

Deze prachtige en ruime villa staat te koop op een perceel van 7a34ca. De woning beschikt over maar liefst 283m² bewoonbare oppervlakte.

Eens we voor het huis staan, zien we een imposante voordeur, een ruim overdekt gedeelte om wagens te plaatsen, een carport voor een mobilhome en een mooie aangelegde tuin. Deze tuin beschikt over een sproei-installatie.

Eenmaal we de voordeur openen, komen we terecht in een grote inkomhal. Van hieruit is de mogelijkheid om naar de bureau/kleinste slaapkamer (11m²) te gaan alsook naar de master bedroom onder (20m²) met badkamer ensuite (10m²). Deze badkamer is voorzien van een toilet, dubbel wasmeubel, bad en douche.
Verder is er ook toegang naar een apart toilet en uiteraard ook naar de leefruimte. De leefruimte is 42m² groot en heeft een aanpalende keuken van 19m². De keuken is voorzien van alle toestellen, zoals een koffiezetapparaat, 4-pits vuur, oven en microgolfoven, kruidenlades, inbouwspoelbak en een prachtig natuursteen blad. Zowel de keuken, badkamer als toilet zijn volledig vernieuwd in 2016.
Verder is er gelijkvloers nog een ruime berging en grote garage (32m²).

Op verdiep zijn er vervolgens nog 2 slaapkamers. De grootste slaapkamer hier is 40m² en heeft een badkamer ensuite van 10m² met toilet, wasmeubel en douche. De andere slaapkamer is 18m². Verder bevinden zich hier ook installaties van de woning die mooi zijn weggewerkt.

Om de woning compleet te maken, zijn er overal inbouwkasten voorzien, liggen er 21 zonnepanelen op de woning sinds 2019, is de stroom conform en bedraagt de EPC maar liefst 150. Ook de ketel is vervangen in 2017.

Wil jij deze woning graag komen bezichtigen? Contacteer ons op 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV