U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

Deze leuke dichtbebouwde woning in het centrum van (Neer)Pelt staat te koop.
Met zijn ideale ligging in een rustige straat in het centrum van Pelt, heeft deze woning alles in de buurt wat nodig is.
Scholen, winkels, restaurants en dergelijke liggen allemaal op wandelafstand. Daarnaast ben je ook zo in het groen en kan je een aangename wandeling maken langs het kanaal.
De woning is oorspronkelijk van 1956 en heeft een zeer ruime bewoonbare oppervlakte.
Via de hal is er de toegang naar zowel eetkamer als leefruimte. Deze ruimte is al mooi opengetrokken. Vanuit de eetkamer kan je doorlopen naar de keuken die vervolgens toegang geeft naar badkamer met toilet, garage, kelder en het mooie stukje tuin. In de tuin is er een terrasje en grasveld om toch te kunnen genieten van het buiten zijn op eigen domein.
De keuken, enkele vloeren en ramen zijn vernieuwd geweest eind jaren 90. Beneden zijn er rolluiken voorzien.
Op verdiep bevinden zich drie slaapkamers en nog een badkamer met toilet. Vervolgens is er ook nog een ruime open zolder.

Als u meer informatie of een bezichtiging wenst, kan u ons contacteren via info@vastgoedfransen.be of op het nummer 011 64 55 00.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV