U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3900 Pelt

Omschrijving

Indrukwekkend herenhuis in (Over)Pelt-Centrum te koop!

IN OPTIE! Dit prachtige herenhuis, zeer centraal gelegen en toch rustig, wordt verkocht!

Het herenhuis heeft een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 335m², wat dus enorm wat mogelijkheden biedt. Het perceel is 902m² waardoor u over een uniek groot stuk tuin bezit in het centrum.

De charmes van het pand zijn al te merken aan de gevel. Daarnaast wanneer we de woning betreden, vallen de plafondhoogte alsook de indrukkwekkende sierplafonds direct op.
De woning heeft een ruime inkomhal en gelijkvloers vier ruime kamers. Hier bevindt zich ook de badkamer en verwarmingsketel.
Vervolgens is er een brede aangename trap naar het verdiep waar opnieuw een ruime hal is en vier kamers. Alle kamers hebben fatsoenlijke formaten. Indien u nog meer ruimte nodig hebt, is er opnieuw een ruime trap naar het zolderverdiep. Hier kan u nog een aantal kamers creëren doordat de plafondhoogte hierop voorzien is.

De woning is voorzien van dubbele beglazing PVC en wordt op stookolie verwarmd. Langs de woning is er een weggetje dat ervoor zorgt dat u ook langs de zijkant in de tuin kan geraken. De tuin is voorzien van enkele bijgebouwen om tuinmateriaal, fietsen etc. te stockeren.

VOORDELEN bouwkundig erfgoed:
• Erfgoedlening: lening met lage intrestvoet van 1%, min 25.000 euro en max. 250.000 euro voor de renovaties
• Aanvragen van afwijking van de normen voor energieprestatie en binnenklimaat, als hiermee de erfgoedwaarde in stand wordt gehouden
• Vrijstelling van bepaalde eisen uit de renovatieplicht voor residentiële gebouwen
• Zonevreemde gebouwen kunnen makkelijker een nieuwe functie krijgen

Wekt dit prachtige burgerhuis jouw interesse? Twijfel niet en contacteer ons via info@vastgoedfransen.be of 011 64 55 00.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV