U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3900 Pelt

Omschrijving

BOUWGROND - OPEN BEBOUWING TE KOOP!

Dit mooie stuk bouwgrond van 6a68 staat te koop (max. bewoonbare oppervlakte 278m²).
Deze bouwgrond is gelegen in de Veldzuringstraat. Dit is een doodlopende zijstraat van de Hasseltstraat. De Hasseltstraat sluit aan op de Lindelsebaan die je zo in (Over)Pelt-centrum brengt. Dit zorgt ervoor dat winkels, banken, restaurants, scholen en het ziekenhuis allemaal op een steenworp afstand zitten.
Ondanks dat, ligt de bouwgrond op een zeer rustige en kindvriendelijke ligging, doordat het een doodlopende straat is en zich op het einde bevindt.

Er kan een woning geplaatst worden op deze grond met een gelijkvloerse oppervlakte van 150m² (10x15), op verdiep 100m² (10x10) en een schakelelement van 28m² (4x7). Dit zorgt in totaal voor een oppervlakte van 278m². Daarnaast mag er ook een kelder voorzien worden van 100m² (10x10).

Ook aankopen als investering is een mogelijkheid. De verkavelingsvergunning is namelijk een vergunning die werd verleend voor onbepaalde duur.

Bouwhoogte:
- Maximum 2 bouwlagen onder de kroonlijst (kroonlijsthoogte: maximum 6,5 m voor de zone met 2 bouwlagen, 3.5m voor de zone met 1 bouwlaag)

Dakvorm:
- Vrij te kiezen binnen nokhoogte: maximum 11 meter - dakhelling: maximaal 45°

Bouwdiepte:
- Maximaal 10m
(gemeten vanaf de voorbouwlijn)

Interesse of meer info nodig?
Contacteer ons dan snel op info@vastgoedfransen.be of bel 011 64 55 00.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV