U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3900 Pelt

Omschrijving

- - - IN OPTIE ! - - -

Opbrengsteigendom te koop (3 wooneenheden) in Pelt!

Woning rechts:
Deze woning heeft in totaal een oppervlakte van 138m² en is dan ook de grootste. Op verdiep zijn er drie ruime slaapkamers en een kleinere kamer. Gelijkvloers is er een grote living, een keuken, een berging, badkamer en apart toilet. Verder is er een overdekt gedeelte om materiaal op te bergen. Daarnaast beschikt de woning ook over een ruime voorraadkelder en een HR-gasketel. De kozijnen bevatten dubbel glas en zijn van PVC. De EPC bedraagt 481 (categorie E).

Appartement linksonder:
Deze wooneenheid heeft in totaal een oppervlakte van 80m² en is dan ook de kleinste. De woning heeft 1 slaapkamer, een badkamer, berging, ruime leefruimte en een keuken die 10 jaar geleden werd vernieuwd. Overal werd er dubbel glas of HR-glas ++ voorzien. De EPC bedraagt 363 (categorie D). Verder is er ook een kelder en buitenkoer voorzien.

Appartement linksboven:
Deze wooneenheid is voorzien van een open leefruimte met keuken. De keuken is een 5-tal jaar terug vernieuwd. Verder zijn er twee slaapkamers, een ruime berging en badkamer. Daarnaast is er gelijkvloers een enorme ruimte die momenteel gebruikt wordt als garage.

Voor meer informatie of een bezichtiging, kan u ons bereiken via info@vastgoedfransen.be of 011 64 55 00.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV