U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

Ruim duplexappartement (170m²) met vrijstaande garage te koop bij (Neer)Pelt-Centrum!

Dit ruime en luxevolle appartement in de Stationsstraat bij Neerpelt-Centrum wordt verkocht!

Het appartement, goed voor 170m² woonoppervlakte is voorzien van kwalitatieve materialen. Zo is er gekozen voor parket in de ruime en lichtrijke leefruimte. Grenzend aan de leefruimte is een terras aan de voorzijde met bergruimte. Vervolgens grenst aan de andere kant de keuken, uitgerust met alle benodigdheden zoals vuur, microgolf, oven, vaatwasser en koelkast. Deze keuken grenst aan een zeer ruim terras waar je geen inkijk hebt van andere appartementen. Verder ligt hier ook een handige bergruimte met inbouwkast en diepvries. Vervolgens is er ook nog een royale inkomhal met toilet.

Vanuit de leefruimte kunnen we de prachtige trap nemen om naar het verdiep te gaan. Hier is opnieuw een aparte toilet, maar ook de sanitaire voorzieningen zijn hier gelegen. Er is een ruime badkamer met zowel douche als bad, alsook zijn er twee lavabo's aanwezig. Verder is er een gigantische masterbedroom met dressingruimte. Om het plaatje compleet te maken is er ook nog een tweede slaapkamer.

Dit alles, wordt vergezeld met een ruime vrijstaande garage met bergruimte voor fietsen, vuilniszakken etc. Ook zijn er nog twee privatieve parkeerplaatsen, is het EPC label van dit appartement label B (135) en is er toegang tot het appartement zowel langs de voor- als achterkant.

Is jouw interesse gewekt? Contacteer ons snel via 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV