U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3940 Hechtel-eksel

Omschrijving

Ruim appartement met 3 slaapkamers en EPC-label B te koop!

Zeer ruim 3 slaapkamerappartement te koop in centrum Hechtel-Eksel en toch rustig gelegen!

Dit appartement met ruim 123m² woonoppervlakte en aangenaam zuidgericht terras staat te koop. Het appartement heeft een EPC van slechts 189 (categorie B), voldoet aan alle isolatienormen en de stroom is conform gekeurd. Dit zorgt ervoor dat je letterlijk spullen kan pakken en verhuizen.

Het appartement heeft een ruime leefruimte met veel lichtinval, aansluitend bevindt zich de keuken met oven, microgolf, 4-pits keramisch vuur, koelkast en vaatwasser. Dit zorgt dat je een complete keuken hebt die is uitgerust met alle nodige comfort. Vervolgens is er naast de keuken nog een aangename bergruimte om extra voeding te stockeren en eventueel een diepvriezer te plaatsen. Naast deze aangename leefruimte is er een terras waarop je gezellig kan samen zitten met vrienden. Vervolgens is er uiteraard ook nog een apart toilet en een trap naar het verdiep.

Op verdiep bevindt zich de ruime badkamer. Hier is een tweede toilet aanwezig, een bad en douche en uiteraard ook lavabo. Daarnaast zijn er nog drie slaapkamers met een zeer aangenaam formaat.

Om alles compleet te maken is er een privatieve parkeerplaats en verder zijn er vrije parkeerplaatsen in de straat. Ben jij op zoek naar een appartement waarbij je rust hebt, maar toch dichtbij alle benodigdheden woont?

Contacteer ons snel op 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV