U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3990 Peer

Omschrijving

Ruime woning op een fantastisch domein te koop!

--- IN OPTIE ----
In de gemeente Peer vinden we deze veelomvattende eigendom terug.
Dit geheel bestaat uit een instapklare woning, een grote garage, een oranjerie, een serre en een mooi perceel van 2,28 ha dat enorm makkelijk bereikbaar is.

De lichtrijke woning omvat een leefruimte met extra zithoek/bureau, waarbij er een doorkijkhaard voorzien is. Aangrenzend vinden we een eiken keuken die voorzien is van alle nodige toestellen. Verder is er nog een ruime wasplaats, alsook aparte toilet en toegang tot kelder die geschikt is als wijnkelder.
Extra troef: Er is ook een bureelruimte met aparte ingang voorziening, afgescheiden van het woongedeelte.

Op verdiep zijn er vervolgens 3 ruime slaapkamers ingericht, een badkamer en opnieuw een apart toilet. Verder zijn er nog mogelijkheden om extra slaapkamers te creëren, of kan één van de bureauruimtes makkelijk gebruikt worden als slaapkamer op het gelijkvloers. Aanpalend aan de slaapkamers is er toegang tot het plat dak dat voorzien is als dakterras en een prachtig zicht geeft over de velden.

Buiten vinden we op het perceel een nette oranjerie, die volledig uit glas bestaat uiteraard en zorgt voor een mooie plek in de tuin om te genieten. Daarnaast is er ook een zeer ruime serre, een vrijstaande garage van 96m² en zijn er twee carports aanwezig. De garage is zeer ruim en hoog en heeft een elektrische poort. Er is ook drijfkracht voorzien!

Dit alles is zeer makkelijk bereikbaar via de weg die naast de woning is aangelegd. Zo kan u perfect met voertuigen naar de achterkant van het perceel gaan en diverse goederen laden en lossen. Voor eender welke zelfstandige activiteit is dit een droom en voor iedere liefhebber van eventueel paarden ook. Het perceel is mooi afgebakend, voorzien van een automatische poort en super netjes onderhouden.

Extra troeven:
- Airco aanwezig
- (Elektrische) rolluiken
- 16 Zonnepanelen
- Waterpomp met sproei-installatie
- Ruime garage
- Makkelijk bereikbaar perceel
- Oranjerie en ruime serre
- Binnenterras met zonnetent

Kortom, deze eigendom biedt tal van mogelijkheden waar iedereen zijn gading kan vinden. Door het bijplaatsen van airco's, bekomt u al een EPC-score met label C.

Wenst u deze woning te bezichtigen? Contacteer ons op 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV