U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3670 Oudsbergen

Omschrijving

Mooi, verzorgd dakappartement met 1 ruime slaapkamer te koop in het centrum van Gruitrode (Oudsbergen).

In het centrum van Gruitrode, gelegen op de Ophovenstraat vind je dit leuk appartement terug. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is te bereiken via de trap.

Eens je het appartement binnenkomt tref je onmiddellijk de inkomhal die verbinding geeft aan een apart toilet, het terras, aparte berging en de badkamer met enkele lavabo en ligbad. Verder bevindt zich de ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken. Een groot pluspunt is hier de lichtkoepel waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt in het appartement. Achteraan de leefruimte beschikt het appartement over grote raampartijen.

Vanuit de leefruimte heb je verbinding met de slaapkamer dat voorzien is van een airco-systeem.

Verder is er een autostaanplaats + berging voorzien bij het appartement, deze is te bereiken via de elektrische poort vooraan het appartementsgebouw.

EXTRA:
Dit appartement kan ook perfect dienen als investeringspand!

Spreekt dit appartement jou aan? Contacteer ons dan via: info@vastgoedfransen.be of bel naar: 011/64 55 00 en wij helpen u graag verder.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV