U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

Heerlijk en duurzaam vertoeven in het centrum van (Neer)Pelt in dit gelijkvloers appartement!

Prachtig nieuwbouwproject: www.fantasiapelt.be !

Appartement te koop in (Neer)Pelt!

Dit project legt de nadruk op zijn comfort, kwaliteit en energieprestaties. Het is gelegen op slechts circa 500 meter van het centrum van Neerpelt, met talrijke winkels en vele andere faciliteiten, alsook vlakbij het openbaar vervoer. Dankzij geothermische warmtepompen in combinatie met een ruim aantal zonnepanelen zijn de appartementen zo goed als, tot zelfs volledig (!) energieneutraal en véle malen zuiniger als een “BEN”-appartement. Ook is er bijzondere aandacht gegaan naar de akoestische prestaties van de appartementen, zowel op het vlak van omgevingslawaai, contact- en luchtgeluid, alsook installatielawaai.

Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en worden energie-efficiënt passief gekoeld gedurende warmere periodes. Samen met de groendaken en een zomerbypass op de ventilatiesystemen type D, wordt oververhitting tegengegaan.

Er is gebruikgemaakt van degelijke afwerkingsbudgetten doch afwerking naar eigen keuze in de verschillende toonzalen .

De volledig aangelegde gemeenschappelijke tuin met retentie- en irrigatiesysteem en LED-verlichting zit mee in de verkoopprijs. Ook zal het systeem Bringme voorzien worden voor digitale brievenbussen en pakjesboxen, digitale conciërge, nummerplaatherkenning…

Specifiek voor dit appartement:
Saxbylaan 19 bus 8 - 3910 Pelt (D3 2.3)
- Appartement met 1 slaapkamer
- Bewoonbare oppervlakte van 72m²
- Terras van 10m²

Dit appartement bevat één parking in de ondergrondse garage, alsook twee overdekte fietsstandplaatsen. Daarnaast is er nog een aangename aparte kelderberging voorzien. De kelder wordt dusdanig ingericht dat elke bewoner zijn eigen elektrische laadpaal kan plaatsen in de toekomst. De installatie zal worden aangelegd conform de code van de goede praktijk, die naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst zal worden omgezet in een wettelijke verplichting.

Check ook even de projectwebsite : https://fantasiapelt.be/ .

Heeft u interesse in dit appartement of de residentie Fantasia?
Neem contact met ons op via 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV