U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3910 Pelt

Omschrijving

Ruim appartement met fantastisch terras in Neerpelt-centrum te koop!

Dit appartement, met een woonoppervlakte van 127m² en fantastisch ruim terras wordt verkocht. Het appartement heeft een energielabel B, met een score van slechts 119. De stroom is volledig conform gekeurd. Het appartement wordt verwarmd via een gasketel, maar dit kan ook via een warmtepomp (airco) gebeuren en deze kan uiteraard ook koelen. Het appartement is de laatste jaren leuk gerenoveerd en heeft een zeer strakke en nette look.

Indeling:
Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal, kom je in een privatieve hal met toilet. Van hieruit komen we terecht in een ruime open leefruimte, met aansluiting aan het aanpalende zeer ruime terras. Het leuke is dat de ramen hier ook volledig opengezet kunnen worden, waardoor het een mooi geheel wordt met zomerse temperaturen. Aanpalend de leefruimte bevindt zich ook de keuken met een nieuw inductievuur, een oven, nieuwe vaatwasser en spoelbak. Hiernaast is de berging zodat je extra voorraad kan stockeren vlakbij de keuken.
Verder zijn er nog 2 ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer. Deze is voorzien van een dubbele spoelbak en een ruime douche.

Om alles compleet te maken is er een gigantisch buitengedeelte zodat u toch aangenaam kan vertoeven met kennissen en/of familie. Op het terras bevindt zich zowel een waterkraantje als stopcontacten, zodat alle voorzieningen hier aanwezig zijn. Verder zijn er ook vliegenramen en is er beneden nog een bergruimte.

Als u graag een bezichtiging wenst in dit appartement in Neerpelt-Centrum, contacteer ons dan via 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV