U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3910 Pelt

Omschrijving

IN OPTIE! Een mooi gezellig 1 slaapkamer appartement op de eerste etage in Residentie Dommelpark. Dit appartement is gelegen in de Stationsstraat te Neerpelt vlak bij het station, idiaal voor pendelaars en naast de Wico campus st Maria. Deze locatie ligt tevens op wandelafstand van Neerpelt centrum en de diverse supermarkten.
Via de mooi verzorgde inkomhal van residentie Dommelpark kom je binnen in een ruime hal. In de hal bevindt zich rechts een deur naar de berging met voorziening voor het plaatsen van wasmachine en droogkast en de technische ruimte met een verluchtingssyteem volgens de laatste energienormen. Via de deur links komt u in een ruime living met een apparte hoek met super uitgeruste keuken en voorzien van alle comfort. De living geeft uitzicht op het terras en de gezellige binnenplaats van Residentie Dommelpark Via een schuifraam voorzien van een verschuifbare insectenhor, komt u op het prachtige zeer ruime terras (10,5 m2) en dit geeft u de mogelijkheid om heerlijk te genieten van zomerse dagen.
De slaapkamer geeft uitzicht op het terras en er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een ruime kleerkast voor de nodige berging en een twee persoonsbed. De venster in de slaapkamer geeft uitzicht op het terras en is tevens voorzien van een vaste insectenhor.
De nieuwe badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche en een wastafel met twee schuiven en een kolomkast voor de nodige berging.
In de nachthal is ook een appart toilet voorzien.
Bij dit appartement is ook nog een autostaanplaats voorzien in de kelder en een ruime berging.
U ziet alle comfort is er in dit nieuwe en zeer energie zuinige appartement aanwezig om er je thuis van te maken! Gemeenschappelijke kosten 60 euro per maand. Voor meer info contacteer ons 011/64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV