U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3500 Hasselt

Omschrijving

LICHTRIJK 2-SLAAPKAMER APPARTEMENT NABIJ HET CENTRUM VAN HASSELT! Het appartement bevindt zich op de 2de verdieping. Het is gelegen in het hart van Hasselt, nabij het centrum en de brandweer. Het betreft een recent appartement (bj 2006) en omvat 110m² netto bewoonbare oppervlakte met een ruime inkomhal, wc, een gezellige leefruimte met uitgeruste, open keuken en een aparte eetruimte uitkijkend op een ruim terras (15m²), 2 ruime slaapkamer en een ingerichte badkamer met douche. Verder biedt het appartement een zeer toegankelijke ondergrondse berging met een gemeenschappelijke fietsenstalling.
De mooie uitstraling van de residentie gecombineerd met een geweldige locatie maken van het appartement een mooie thuis!
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de residentie. Het appartement is slechts enkele meters verwijderd van de Hasseltse kleine en grote ring en is vlot bereikbaar voor autowegen en omliggende gemeentes.
Het appartement is instapklaar en onmiddellijk beschikbaar!
De huurprijs van het appartement is € 795 + € 80 vaste kosten.

Een zeer unieke ligging! Het appartement is top gelegen, alle faciliteiten zoals horeca, supermarkten, cultuur en shopping zijn op wandelafstand bereikbaar. Enerzijds in het hart van Hasselt, anderzijds op enkele minuten van de autowegen verwijderd.
Vanuit het appartement heeft men een mooi, vrij zicht! De locatie biedt een aangename rust, doch tegen het centrum gelegen én met voldoende parkeergelegenheid ter beschikking!

INDELING:
Kelderverdieping:
-een privé berging en een gemeenschappelijke fietsenberging

Gelijkvloerse verdieping:
- kwalitatief afgewerkte gemeenschappelijke inkomhal met videofoon – lift – trappenzaal

Tweede verdieping:
- inkom met vestiaire en wc – leefruimte met zit- en eetgedeelte - goed uitgeruste open keuken voorzien van een ruim werkblad en zeer veel kastruimte – de leefruimte, uitgevend op terras, lichtrijk en aangenaam open zicht – overdekt terras (10m²) plus open terras van 5m² met windscherm - 2 ruime slaapkamers – badkamer voorzien van wastafel met onderkast en spiegel, douche, berging met voorziening voor wasmachine en droogkast (condensatie) –

Terras:
- terras (15m²) aan de woonkamer gelegen met een uniek zicht, overdekt terras en goed toegankelijk en met wegneembaar windscherm

Berging:
- afzonderlijke privatieve berging gelegen op niveau -1 zeer goed bereikbaar via lift en trap

Fietsenstalling:
- gemeenschappelijke fietsenberging in kelderruimte

Troeven van het appartement:
- zeer energievriendelijk appartement
- recent appartement (bj 2006)
- unieke ligging
- nabij centrum van Hasselt
- alle faciliteiten op wandelafstand
- lichtrijk appartement
- ruime slaapkamers
- goed uitgeruste keuken
- mooi zicht door grote raampartij
- vlak aan ring en autosnelweg

Wenst u meer informatie over desbetreffend appartement? Gelieve dan contact op te nemen via 011/645500, info@vastgoedfransen.be of 0495/35 50 22


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Fransen BV