Project De koel

80% Verkocht

3900 PELT

Types: Appartement (20)
Prijzen: Van € 248.800 tot € 264.600
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: Van 103 tot 111 m²
Residentie " De Koel " is een modern en energiezuinig bouwproject gelegen langs de Leopoldlaan te midden van het nieuwe shoppingscentrum wat binnen afzienbare tijd waarschijnlijk het nieuwe centrum wordt van de fusiegemeente Overpelt en Neerpelt. Ondergronds zijn er 42 parkeerplaatsen en 20 bergingen voorzien die rechtstreeks bereikbaar zijn met de lift. Op gelijkvloers bevinden zich kantoren.Op de eerste, tweede en derde verdieping bevinden zich de 20 appartementen. Allemaal hebben ze zicht op de binnentuin dewelke zuidelijk georienteerd is. De appartementen worden verwarmd met warmtepompen.

Residentie “ De Koel” is een modern en energiezuinig bouwproject gelegen langs de Leopoldlaan te midden van het nieuwe shoppingcentrum wat binnen afzienbare tijd waarschijnlijk het nieuwe centrum wordt van de fusiegemeente Overpelt en Neerpelt.

Ondergronds zijn er 42 parkeerplaatsen en 20 bergingen voorzien die rechtstreeks bereikbaar zijn met de lift. Op het gelijkvloers bevinden zich kantoren. Op de 1e, 2e en 3e verdieping bevinden zich de 20 appartementen. Allemaal hebben ze zicht op de binnentuin dewelke zuidelijk georiënteerd is.

Wat ook interessant is, is dat de appartementen verwarmd worden met warmtepompen.

 

Geen documenten